Lullaby For Babies

Lullaby For Babies 1.2

Slaapliedjes Voor Baby's Android bevat de beste gratis geluiden en melodieën in hoge kwaliteit die je kunt gebruiken als beltoon, meldingsgeluid, sms-geluid of alarm.

Slaapliedjes Voor Baby's Android bevat de beste gratis geluiden en melodieën in hoge kwaliteit die je kunt gebruiken als beltoon, meldingsgeluid, sms-geluid of alarm.

Slaapliedjes Voor Baby's Android bevat de beste gratis geluiden en melodieën in hoge kwaliteit die je kunt gebruiken als beltoon, meldingsgeluid, sms-geluid of alarm. Kies je favoriete muziek of maak een keuze uit de diverse populaire geluiden en stel een verschillende melodie in voor je vrienden en familie. Zo maak je je mobiele telefoon of tablet nog unieker en leuker.

Functionaliteiten: bevat de 40 beste beltonen (populairste beltonen) in hoge kwaliteit, bevat de 50 beste meldingsgeluiden en geluidseffecten, stel ze in als beltoon, meldingsgeluid of alarm, stel je favoriete beltonen in, stel coole beltonen in voor je vrienden en familie.

Lieve moeders, maakten we dit Lullaby For Babies app speciaal voor u en uw baby. Baby's houden van mooie slaapliedje muziek, en onze slaap slaapliedjes zijn de meest populaire en meest gewilde door de baby's. Goed slapen is goed voor je kind om op te groeien gezond en gelukkig, dus deze ontspannen melodieën en slaap geluiden zal je baby helpen om goed te slapen, als een engel. Je baby zal nooit meer huilen met perfecte slaapliedje ontspannen en slapen muziek.

Ongeacht waar op de planeet je geboren bent, je moeder zong een slaapliedje voor het slapen. Elke moeder weet dat velen slapen slaapliedjes, en ontspannende muziek en elke keer wanneer de baby is slaperig, moeder zet slaapliedje lichten, en die haar baby in haar armen, moeder zachtjes zingen de mooiste slaperige lied aan haar baby. Dit zijn de mooiste momenten voor de moeder en voor de baby. Het is als slaap muziektherapie. We hebben de beste verzameling van wiegelied muziek, met veel leuke slaapliedje melodieën en slaperig geluiden. Als je baby huilt veel, kies dan een zoete slaapliedje om uw baby te kalmeren. U hoeft niet langer om uw baby te zingen. Lullaby app zal echte slaap muziektherapie voor moeders en baby's. Lullaby app is de perfecte keuze om baby's te nemen in slaapliedje wereld, om goed te ontspannen en te slapen. Het is een perfecte combinatie van goede nacht melodieën en de geluiden baby wilt. Proberen te spelen slaapliedje muziekdoos op uw mobiele telefoon voor het slapengaan en let op uw kinderen langzaam dommelt.

Lullaby For Babies is een dromend app, waaronder een verscheidenheid aan mooie rustgevende geluiden voor kinderen voor het slapen gaan. Speel prachtige muziek doos melodieën en proberen een stille nacht te maken voor je baby. Lullaby app zal u en uw kinderen te ontspannen. Ja, wanneer is bedtijd, zet goede nacht kindje muziek, en zeggen zoete dromen aan uw baby. Download deze coole slaap kussen app en krijg de collectie van geluiden voor kinderen gratis! Mooie ontspannende muziek zal zowel u als uw klein kind zeer gelukkig te maken. Daarom, aarzel dan niet-krijgen nu deze geweldige rustgevende geluiden!

Nadat u verkennen en luister alle liedjes, heb je een extra optie om favoriete degenen plaatsen in de favoriete map, zodat u ze later kunt genieten. Als u deze gratis wilt klinkt er ook een optie om app met je vrienden en familie te delen via sociale netwerken, e-mail of sms, of gewoon je kan gewoon gebruik maken van uw headset met koele ringtones te genieten. Gebruik "Meer apps" knop aan de onderkant van het hoofdmenu om te controleren onze andere grote ringtone apps en geluiden je android toestel personaliseren zelfs nog meer. Download app gratis en geniet.

Last but not least, is toepassing is getest op diverse apparaten om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen. Als u problemen aarzel dan niet om contact met ons op zodat we het kunnen corrigeren in de volgende update. Wens u allen het beste en hoop veel plezier.

Lullaby For Babies

Download

Lullaby For Babies 1.2